• BLACK WEEK REA >> t.o.m. 4 december

  • Fri frakt på alla beställningar över 499Kr

Om oss

Vilka är vi?

Ett team av unga, passionerade och visionära människor

Lyckrea är ett litet men modernt företag som är dedikerat till att leverera och erbjuda de coolaste prylarna för den medvetna människan.
Vi har produkter med modern designteknik för att ha en hög standard på exempelvis leksaker, glas, elektronik, material, batterier och telefontillbehör.
Vi arbetar ständigt med att hitta de mest coola nytänkande produkterna, för att du ska slippa spendera timmar på att leta rätt produkt.
Med ett uppdrag att erbjuda våra kunder de bästa produkterna med bästa kvalitet och bästa service. Vårt mål är att positionera Lyckrea som ledande inom onlinetjänster och webbbutiker Lita på vårt team av experter som hjälper dig att hålla dig modern  och alltid vara i framkanten av ny teknik. Registera dig på våran sida för att ständigt få tillgång till nya coola nytänkande produkter som ger den där extra kryddan i livet.

Vår vision och kultur

Våra värderingar är viktiga för oss som ett rättvist företag

Experter förutspår en lovande och strålande framtid för e-handel under 2000-talet. Inom en snar framtid kommer e-handel också att bekräfta sig själv som ett viktigt försäljningsverktyg.

På Lyckrea tror vi att e-handel har fört världen närmare. E-handel är en välsignelse när vi lär oss om händelser runt om i världen.

I framtiden skulle 50 % av detaljhandelstransaktionerna vara online. Kunden föredrar ett brett utbud av alternativ med bästa kvalitet och pris. Och vi tror att Lyckrea är en av dem.

Vi har satt våra kärnvärden ordentligt och de har varit inneboende och är en integrerad del av vårt företags policy. Dessa värderingar och vårt hårda arbete har hjälpt oss att växa snabbare.

Våra värderingar är viktiga för oss som ett rättvist företag. Vi tror och följer dem uppriktigt. Vårt mål är att vara det mest centrala företaget i världen där kunder kan hitta, upptäcka och köpa vad som helst på Lyckrea.

 

De bästa priserna och kvalitetsprodukterna


Som ni vet är en av de främsta anledningarna till att vi har inkluderat Lyckrea-företaget att erbjuda våra kunder de bästa kvalitetsprodukterna till lägsta möjliga pris. Till skillnad från konventionella säljare driver vi inte många fysiska butiker med höga hyror, löner och distributionskostnader. Vi har våra egna lager. Det finns inga agenter involverade i offentlig upphandling. För alla andra operationer tills produkterna levereras har vi interna avdelningar. Slutligen kan vi minska onödiga kostnader och föredrar att fördela denna fördel till våra kunder.


Säkerhet och sekretess för betalningar (PayPal- och SSL-certifikat)

Din online-transaktion på Lyckrea är säker, med de högsta nivåerna av transaktionssäkerhet. Lyckrea använder SSL-krypteringsteknik för att skydda din kortinformation genom att överföra den säkert via SSL direkt till ett säkert elektroniskt värdeskåp för behandling av betalningar. Vi använder Paypal som betalningsport som även är den säkraste. På Lyckrea delar vi aldrig vår kundinformation med tredje part på något sätt. Uppgifterna vi samlar in används för att behandla och leverera order.

Namnet du kan lita på

"Tillit är livets lim, det är den viktigaste ingrediensen i effektiv kommunikation. Det är den grundläggande principen som gör alla relationer hållbara" - Stephen Covey. Vi tror på denna filosofi, som har styrt vår tillväxt och hjälpt oss att vinna förtroende hos våra kunder över hela världen.

Vi är stolta - individuellt och tillsammans - av kvaliteten på vårt arbete, de avancerade processerna vi använder, de produkter och tjänster vi tillhandahåller och den erkända och validerade effektiviteten i vårt program för kontinuerlig förbättring. Vi är stolta över att möta behoven hos utvalda kunder innan vår tävling. Vi är stolta över att uppnå och upprätthålla nivåer av ekonomisk lönsamhet som ett mått, utöver siffror, av det värde som våra kunder håller med oss.

Med ett brett utbud av kvalitetsprodukter, ett välutbildat kundtjänstteam, effektiv och snabb service, gratis och snabb leverans är Lyckrea verkligen det namn du kan lita på!